Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 maart 2008

Safari 3.1

Zojuist heeft Apple een nieuwe versie van de webbrowser Safari uitgebracht: versie 3.1. Deze update (voor Mac en Windows) biedt een aantal belangrijke verbeteringen. Zo is het volgens Apple de eerste browser die CSS animaties en de nieuwe video. en audiotags in HTML 5 ondersteunt. Ook worden CSS weblettertypen herkend. Daarnaast is hard gewerkt aan het verbeteren van de snelheid van Safari.

Voor wie nu direct z’n site wil uitrusten met al deze nieuwigheden één wijze raad: zolang moedertje Internet Explorer al dit moois niet begrijpt heeft het nog niet veel zin. Desalniettemin is Safari 3.1 de gratis download waard op de site van Apple of via je Software-update.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Safari 3.1
Sluiten