Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 5 maart 2008

Safari 3.1 op komst

Naar verwachting zal Apple binnen twee maanden met de nieuwe release van Safari 3.1 uitkomen. Ontwikkelaars hebben een kijkje in de keuken gekregen en het ziet er naar uit dat de (kleine) update van Safari goed zal uitpakken. Er zijn namelijk flinke verbeteringen gemaakt in ‘form handling’, waardoor wat problemen met ingewikkelde forms opgelost zijn. Ook zijn er zeer grote verbeteringen in de snelheid en stabiliteit aangekondigd. Versie 3.1 zal volgens de ‘release notes’ ook compatibility verbeteringen bieden waardoor weer meer websites zonder problemen te openen zijn.

Er is ook bekend geworden dat de Javascript prestaties tot wel 2,5x verbeterd zijn in vergelijking met Safari 3.0.4. Dit is goed nieuws is, aangezien websites tegenwoordig steeds meer gebruik maken van Javascript.

Reageer op artikel:
Safari 3.1 op komst
Sluiten