Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 20 maart 2008

Safari 3.1 niet compatibel met Gmail

Driemaal sneller dan Firefox, vijfmaal sneller dan Opera, maar niet compatibel met Gmail. Safari 3.1 mag dan snel zijn, veel gebruikers merken dat wanneer zij shift indrukken, de cursor verspringt naar het onderwerp. Een flinke ergernis voor mensen die weleens e-mailen.

Speaking of which, Google mag de merknaam Gmail niet meer gebruiken binnen de Europese Unie. De Duitser Daniel Giersch heeft sinds 2000 de rechten op de naam en hij is geenszins van plan afstand te van de naam. De ‘Harmonisatiedienst voor de Interne Markt’ is het met hem eens. Waarschijnlijk zal Gmail vervangen worden door de naam ‘Google Mail’, zoals dat ook al in Duitsland en Groot-Brittanië het geval is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Safari 3.1 niet compatibel met Gmail
Sluiten