darh
darh Nieuws 17 maart 2008

R.E.M. in Londense Apple Store

Ter ere van de derde verjaardag van de iTunes Live from London sessions, organsieert Apple op woensdag 26 maart 2008 een exclusief concert in zijn Londense Apple Store te Regent Street met als gast de groep R.E.M. In de Apple Store zal R.E.M. een concert geven voor 450 fans, waarbij ze hun nieuwste nummers van hun laatste album ‘Accelerate’ ten gehore zullen brengen. Deze songs zullen de avond zelf live worden opgenomen en worden verkocht in de iTunes Store.

In het verleden hebben grote namen zoals Stereophonics, James Blunt, Richard Ashcroft, David Gray, Keane & Duffy en de Sugababes al opgetreden in de Apple Store. Voor dit concert kunnen geen kaarten gekocht worden, de show is helaas alleen toegankelijk voor fanclubleden en prijwinnaars.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
R.E.M. in Londense Apple Store
Sluiten