PC Magazine is wél blij met Safari

6 reacties

Het was even schrikken geblazen toen Apple een laag van kritiek over zich kreeg, omdat het bedrijf de brutaliteit had om zomaar Safari te vertonen in een update van iTunes/QuickTime bij trouwe Windows gebruikers. Niet alleen klommen de verschillende nerdy-bloggers in hun toetsenbord, zelfs Mozilla opperbaas John Lilly was niet blij met de ‘malware’ van Apple.

Echter, tot onze grote verrassing zijn er ook mensen wél gesteld op Safari 3.1 voor Windows, want wat is er mis met een alternatief naast het trage Firefox of het dictatoriale Internet Explorer? Ons huisblad PC Magazine nam Safari onder de loep en kwam tot de conclusie dat het echt geen verkeerd stukje software is. Eindconclusie: Safari is snel en voldoet prima aan de gestelde eisen. Behalve die twee kleine bugjes dan.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  brandfles

  Ben ook erg blij met Safari op mijn PC (werk :( )
  Lekker met safari mijn Apple-fix halen als ik af-kick verschijnsels krijg.

 • Profielfoto
  Brainiac

  Die twee bugjes lijken in ieder geval niet te “werken” onder Safari 3.0.4 onder Leopard.

 • Profielfoto
  Wallinator

  verassing > verrassing;)

 • Profielfoto
  Skitel

  Ik gebruik Safari nu alleen maar omdat mijn Firefox & IE7 het op misterieuze wijze hebben begeven, maar ik HAAT het. Ik denk dat als ik kon kiezen ik nog eerder op IE7 zou werken (kun je nagaan!!) dan safari. Het is traag, loopt continu vast en heeft allerlij handige functies niet die firefox (en zelfs IE7!!) wél heeft. Belachelijk dat iemand hiermee blij is. En het ‘trage firefox’? :O Firefox is razendsnel.

 • Profielfoto
  rdesign

  Firefox razendsnel?
  Ik vind Firefox bestwel sloom; en Safari weer snel.:p
  Ik gebruik sindskort weer Safari en ik ben er blij om.
  Zelfs Hyves gaat er snel op! :O
  Terwijl ik met Firefox dik 5 seconden moest wachten op een pagina.
  En dat met mijn internet verbinding. ;o

 • Profielfoto
  Skitel

  Bij mij gaat hyves sneller op FF dan safari hoor:P