Nostalgie is niet meer wat het geweest is…

8 reacties

Wie het interview heeft bekeken dat One More Thing in januari dit jaar hield met Steve Wozniak (de ‘andere Steve’ en mede-oprichter van Apple) tijdens MacWorld in San Francisco, weet dat de goede man nergens te beroerd voor is. Zo is hij de vriendelijke mensen van signedbywoz.com graag van dienst door op de gekste voorwerpen zijn handtekening te plaatsen.

Deze wat merkwaardige vorm van neo-nostalgie is vervolgens verkrijgbaar tegen klinkende munt: een vrolijk bekrabbelde foto van een slanke Woz met Apple I of Apple II wisselt voor zo’n 25 dollar + verzendkosten van eigenaar.

Niet te versmaden is de categorie ‘Signed Apple Products’, waar His Wozness zijn poot achterlaat op een breed scala aan oude meuk: van Apple Busmuis tot Floppy Disk en van 5,25″ Disk Drive tot bedieningshandleiding voor de Apple I.

Uiteraard moet ook zijn autobiografie iWoz eraan geloven: het is hier zelfs mogelijk om door Woz een persoonlijke opdracht voorin het boek te laten schrijven. Gezien ’s mans overvolle agenda kan het een week of twee tot drie duren voor hij er aan toekomt – maar dan heb je ook wat.


Steve Wozniak: nergens te beroerd voor…


Benefit of the job: OMT’s eigen Lucas met gratis gesigneerde iPhone

Voor de liefhebber, zullen we maar zeggen.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  RobinZwama

  Gratis iPhone ? ? ?

 • Profielfoto
  Rivanov

  Heb het boek iWoz..heel erg goed boek! Destijds besteld bij Barnes&Nobles uit de USA.

 • Profielfoto
  Meneer Guggenheimer

  iWoz is echt een super slecht boek. Wat een gezwets. Ik voelde me bijna bestolen!

 • Profielfoto
  soulutions

  Dusss.. iWoznietofwelzoleuk? :p

 • Profielfoto
  Neptunus

  Nee gratis gesigneerd lijkt me.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Wat is het toch een gezellige, sympathieke tuinkabouter.

 • Profielfoto
  WaZoo

  Maar signeerd Woz die dan ook gratis voor signedbywoz.com? Dat zou ik nou interessante informatie vinden…

 • Profielfoto
  iAlwin

  Slap verhaal…:)