Nog meer plaatjes van iPhone 2.0

11 reacties

Er verschijnen de laatste tijd steeds meer plaatjes van de iPhone software 2.0 beta op het web en stiekem vinden wij het natuurlijk erg lekker om al dat digitaal schoon via het web te bekijken, voordat we het in juni daadwerkelijk kunnen gaan betasten. Eerder al plaatste Engadget een aantal foto’s. Daarop is onder andere te zien dat de rekenmachine extra functies heeft als je de telefoon een kwartslag draait. Ook zie je instellingen voor functies voor bedrijven zoals Cisco VPN en Microsoft Activesync. Dit weekend plaatste TUAW de eerste plaatjes van de App Store, de online winkel voor iPhone-software. BoyGeniusReport heeft nu ook een duit in het zakje gedaan met een aantal screenshots. Hier zie je in de vorm van Maanlander een voorbeeld van Apple voor ontwikkelaars hoe je een game voor de iPhone ontwikkelt.

Aan alles is te zien dat Apple gaming op de iPhone en de iPod Touch serieus gaat nemen. Het doet alles om het platform bij spelontwikkelaars onder de aandacht te brengen en de technische specificaties en unieke mogelijkheden van de iPhone zijn volgens gamers ook veelbelovend. De apparaten zijn op papier namelijk stukken sneller dan de Nintendo DS en de Sony PSP.


De rekenmachine met extra functies.


Lunar Lander volgens Apple.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  dintel

  Pas als hij hier in Nederland is is het echt nieuws

 • Profielfoto
  maxim22

  wow, je weet nooit als je ooit in de trein zit en je ziet een hangende kabel uit het raam en je wil de cosinushyperbolicus van berekenen

 • Profielfoto
  JoeMuller

  Ik heb toch maar besloten om de iPhone nu al uit de US of A te laten komen, ik kan niet langer wachten. De foto’s zijb tof, ik kan niet wachten op de Appstore, met stabiele apps!

 • Profielfoto
  DarkRaverNL

  Ik wil er minimaal 3G internet op zien, ik ga geen een met EDGE ofzo uit USA halen, dan zit je hier met dat slome internet, is ook zonde :/

 • Profielfoto
  wouwout

  waar blijft die aankondiging van t-mobile in nederland? het is al de 25e :D

 • Profielfoto
  hurrah

  Mijn T-Mobile contract loopt af en ik wil zo graag vernieuwen met een iPhone… OMT, wanneer komt ie nou???

 • Profielfoto
  Joid

  Ja OMT en aanstaande dinsdag is het al 1 april! Wanneer kan ik die iPhone nou hier kopen!?

 • Profielfoto
  danielpunt

  Ik zou wachten op zaterdag. Wellicht weten we dan meer.:)

 • Profielfoto
  Bosdavid

  Als we afgaan op de dinsdaggewoonte, zal ‘ie hier volgende week dinsdag verschijnen, op 1 april…:D ;)

 • Profielfoto
  snipper

  Echt, het lijkt me wel wat, al sinds dag 1, zo’n iPhone. Maar ik vrees het eindeloze, oeverloze gelul. Zo van .. ‘Er staat een plaatje op internet met hoe een update van de iPhone nu een extra calculator functie heeft’. Beetje zoals met de iPod: Dat je straks de Veronica gids, de blokker folder én het AD niet meer open kan slaan, zonder wekelijks 3 handige nieuwe varianten iPhone speakerset-reclames te moeten zien.

  Het doet denken de film van Wilders. Maandenlang veel geouwehoer, maar er is nog niets.

 • Profielfoto
  Bosdavid

  Niet lullen, maar poetsen. (het schermpje, welteverstaan)