Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 17 maart 2008
Leestijd: 0 minuten

iPhone 1.2: De Beelden

Hackers lijken zich helemaal thuis te voelen in het iPhone OS, want versie 1.2 was razendsnel gekraakt. Versie 1.2 van het iPhone besturingssysteem werd enkele weken geleden door Steve Jobs en zijn collega’s gepresenteerd en bevat een groot aantal nieuwe ‘enterprise’ functies, zoals Microsoft Exchange communicatie voor e-mail en kalender. Hoe de hackers aan deze firmware zijn gekomen is niet helemaal duidelijk, maar na eerder bewijs te hebben getoond in de vorm van screen shotjes volgt nu de video. Na ‘lees verder’ de beelden, ondersteund door een portie strakke speedmetal….Voor de liefhebber.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.