Blauw oog om MacBook Air

16 reactiesBovenstaande meneer heet Charlie Rose en is presentator van de gelijknamige Amerikaanse ‘Charlie Rose Show’. De beste man liep onlangs over de 59th street in Manhattan met zijn MacBook Air onder zijn arm en trapte ongelukkig in een kuiltje, waardoor hij ten val kwam. In zijn val besloot Charlie liever zijn MacBook Air te beschermen dan zijn gezicht en zo ging hij “face first” ten onder. Een beslissing die gemiddelde OMT’er ook zou hebben genomen. Enfin, het resultaat is voor Charlie Rose minder fraai, al schijnt tijd de wonden te helen.

De MacBook Air mankeert niets.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  JoeMuller

  Hulde!:D

 • Profielfoto
  Hanhart

  Oen! :p

 • Profielfoto
  iSponge

  Briljant! Da’s pas een echte Macfan!:P

 • Profielfoto
  PowerMac

  Toen de iPod net op de wereld werd gezet konden de mensen een foto opsturen waarbij ze met de iPod en de Eifeltoren, Golden Gate, Chinese Muur, enfin noem maar op stonden, en deze foto’s werden dan op een website van Apple gezet.
  En zo waren er plotsklaps allerlei verhalen, zoals onlangs de vrachtwagen chauffeur die met zijn x-tons truck over zijn iPhone heen reed, maar gelukkig nog kon bellen (waarschijnlijk met de Apple Store om een nieuwe te bestellen), en tig andere bizarre verhalen.
  Soms lijkt het wel of er bij Apple een divisie is die dit soort dingen de wereld inslingert, eventueel mbv een paar bepaalde acteurs.
  Recensent die de MacBook Air met het oud papier weggooit, om aan te duiden dat hij ├Ęcht heel dun is, noem het maar op.
  Het Telegraaf-gehalte van dit soort vertelsels is wel heel erg hoog.

 • Profielfoto
  N-Freak

  Powermac, dat kan wel zo zijn, maar ik ben ook een keer met mn Macbook Pro van de trap gevallen en heb er toen alles aangedaan dat ding niet op de grond te laten vallen, wel had ik toen een lichte hersenschudding omdat ik op mn achterhoofd terecht kwam.

 • Profielfoto
  PowerMac

  @ N-Freak

  Ik zal waarschijnlijk precies hetzelfde doen, daar gaat het niet om.
  “Mevrouw Jansen reed met haar auto frontaal tegen de boom!” op de voorpagina van de Telegraaf: het is niet minder erg voor mevrouw Jansen, maar je zou je wel kunnen afvragen of het op de voorpagina moet staan. Het is net even iets anders dan Diana die in Parijs een auto ongeluk heeft.
  Het zijn leuke, grappige, pijnlijke of andere verhalen, maar qua nieuwswaarde heeft het nu eenmaal niets om het lijf. En ik blijf erbij dat dat wel heel erg vaak voorkomt op deze website: het oubollig gehalte is soms hoog.
  Het is een keuze, denk ik dan maar.

 • Profielfoto
  demandiebakt

  toch niet altijd indianenverhalen zie mijn bericht als 2e http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=120959&highlight=trap+ibook

 • Profielfoto
  PowerMac

  @ demandiebakt

  Natuurlijk gebeuren die dingen (fles water over MacBook Pro is wel heel sterk;-) ) maar dat gebeurt nog veel vaker met niet-Apple laptops, omdat er daar nu eenmaal meer van zijn. Nogmaals, het is geen nieuws. Het enige nieuws is dat het vroeger niet kon omdat de MBA er toen nog niet was. Lekker belangrijk.
  Ik ga eens wat doen.

 • Profielfoto
  Mac Erger Je Niet

  Volgens mij heeft meneer Rose gewoon een pak slaag gehad van mevrouw Rose, toen ie met z’n veel te dure LuchtBook thuis kwam ;)

 • Profielfoto
  santi

  “Recenseur die de MacBook Air met het oud papier weggooit..”

  Recensent.

 • Profielfoto
  PowerMac

  @ santi

  Oops…
  (verbeterd)

 • Profielfoto
  vanquish

  Zal hij even blij zijn dat hij een MBA had.
  Het moet je maar gebeuren met zo’n 20 inch “laptop”.

  Dat ding word dan praktisch een guillotine:p

 • Profielfoto
  Anoniem

  Hoera!

 • Profielfoto
  Ouistiti

  Ik zeg altijd: “Hoe nuttelozer het wist-je-datje, hoe beter.”

  Of niet

 • Profielfoto
  japser909

  hoe dom ken je wezen:| hij had wel deaud kenne weze !!! :angry:

 • Profielfoto
  antoontje

  jasper, wat doe je hier:P
  Nee geintje, verstandige man:)