Apple en Nike willen integratie met fitness apparatuur

De alliantie tussen Nike en Apple in de vorm van Nike+iPod heeft al redelijk wat successen gekend. Niet alleen was het een innovatieve en originele accessoire voor de iPod nano, ook leverde het online competitie element voor de nodige interactie tussen echt jog en hardloop fanaten. De wedstrijd tussen leden van deze website en onze collega’s van MacWereld is daar een mooi voorbeeld van.

Nu zetten beide merken een stap verder en gaat men samenwerking met producenten van fitness apparatuur aan om ook hier de koppeling met de iPod te realiseren, aldus CNN. Nooit eerder was kunstmatig calorieën verbranden zo leuk! Een prima idee is het zeker. De iPod is een veel geziene gast in de fitness ruimte, dus waarom niet extra functionaliteit toevoegen?

Reageer op artikel:
Apple en Nike willen integratie met fitness apparatuur
Sluiten