Pak je winst: Valentijnsdag Cadeaugids

Door: Jan David Hanrath - 7 reacties

Wil jij indruk maken op je partner of vlam en laten zien dat er nog iets anders is in je leven dan Apple? Doe dan mee aan retailhype nummer drie en geef iets cadeau op 14 februari: Valentijnsdag.

Om niet te ver-van-je-bed te hoeven zoeken denkt Apple met je mee met een speciale Valentijnsdag Cadeaugids in de online Apple Store.

De prijzen van de producten in de Valentijnsdag Cadeaugids zijn niet aangepast, maar je krijgt wel meer waar voor je geld:

In de cadeaugids vind je alle iPods inclusief de nieuwe roze 8GB nano en accessoires zoals Nike+ producten, iPod speakers, koptelefoons en een aantal iPodhoesjes.

Wil je zeker weten dat je je cadeau voor 14 februari in huis hebt? Zorg dan dat je uiterlijk op 8 februari je bestelling hebt geplaatst.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  demandiebakt

  kleine tip, laat geen interview met steve wozniak op haar roze valentijns iPod zien, dat kan wel eens averechts werken!

 • Profielfoto
  JDVM

  Is het niet altíjd gratis inscriptie en gratis levering?
  Wauw, wat gul van ze.

 • Profielfoto
  coenremmelts

  Bij de Apple Premium Resellers krijg je vanaf morgen een Gift Card twv €20,- bij aankoop van een iPod nano, classic of touch.

  te besteden aan apple producten:)

 • Profielfoto
  Ed B.

  Hmmm – nu ook al advertorials voor de Apple Store op onemorething.nl?

 • Profielfoto
  svan

  @eDDD: ja logisch, want als je vanaf deze pagina doorklikt naar Apple.nl en dan ook iets koopt, dan vangt onemorething.nl een percentage.

  Maar de aanbieding is idioot, want geen aanbieding. Dus vind het inderdaad een beetje goedkoop om het als iets speciaals aan te prijzen op deze site.

 • Profielfoto
  Jeffry

  Tja en of een iPod nou het toppunt van romantiek is… :p. Ik zou zeggen, koop een bos rozen en ga lekker samen uit eten. Dat is meer Valentijn ;)