Oud nieuws: rondleiding met gids voor Apple TV Take 2

Door: Rene Bouwmeester - 6 reacties

Omdat de tijdens de keynote zo vol aplomb aangekondigde ‘Take 2’ update voor de Apple TV nog even op zich laat wachten, heeft Apple op zijn website een heuse Guided Tour beschikbaar gesteld om teleurgestelde gebruikers door die moeilijke periode van lijdzaam afwachten heen te helpen.

De One More Thing redactie houdt zich overigens beleefd aanbevolen voor een privé-presentatie.

PS: Het is ons ter ore gekomen dat deze Guided Tour al langer beschikbaar was – en dat sommigen van jullie hem zelfs al eens hebben gezien! Omdat we niet zouden willen dat onze lezers door ons toedoen hun kostbare tijd zouden verdoen met het tweemaal absorberen van dezelfde informatie, hebben we dit bericht geclassificeerd als ‘oud nieuws’. Iets dat we in de toekomst vaker zullen doen: want als JIJ het al weet – hoe zou het dan voor een ander nog interessant kunnen zijn?

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Selected

  pffff…oud nieuws…. :sealed:

 • Profielfoto
  MacThijn

  deze stond al een tijd op de site;)

 • Profielfoto
  MichMich

  Niet de eerste keer dat ze hier met oud nieuws komen…

 • Profielfoto
  daanosx

  Whaha. Props voor die PS:D

 • Profielfoto
  Double_UK

  Overigens, als je in de demo kijkt naar de albumcovers in iTunes dan zit er ineens al Magical Mystery Tour bij van… the Beatles!

 • Profielfoto
  Gene

  Hanna is wel leuk, helaas is Apple tv in mijn ogen een flop eerste klas. Ik zou liever een blue-ray speler in een Mac mini zien. Dan heb je een veel multi functioneler apparaat. Mhja, helaas ziet Apple dat (nog) niet in…