Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 1 februari 2008

Oud nieuws: rondleiding met gids voor Apple TV Take 2

Omdat de tijdens de keynote zo vol aplomb aangekondigde ‘Take 2’ update voor de Apple TV nog even op zich laat wachten, heeft Apple op zijn website een heuse Guided Tour beschikbaar gesteld om teleurgestelde gebruikers door die moeilijke periode van lijdzaam afwachten heen te helpen.

De One More Thing redactie houdt zich overigens beleefd aanbevolen voor een privé-presentatie.

PS: Het is ons ter ore gekomen dat deze Guided Tour al langer beschikbaar was – en dat sommigen van jullie hem zelfs al eens hebben gezien! Omdat we niet zouden willen dat onze lezers door ons toedoen hun kostbare tijd zouden verdoen met het tweemaal absorberen van dezelfde informatie, hebben we dit bericht geclassificeerd als ‘oud nieuws’. Iets dat we in de toekomst vaker zullen doen: want als JIJ het al weet – hoe zou het dan voor een ander nog interessant kunnen zijn?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oud nieuws: rondleiding met gids voor Apple TV Take 2
Sluiten