Anoniem
Anoniem Nieuws 24 februari 2008

Nieuwe iPod game: Pirates of the Caribbean

Apple heeft afgelopen week een nieuwe iPod game aan de iTunes Store toegevoegd: Pirates of the Caribbean: Aegir’s Fire. Het spel is, hoe verrassend, gebaseerd op de succesvolle Disney film-serie waarin Johnny Depp schitterde als kapitein Jack Sparrow.

Doel van het spel is het verkrijgen van het vuur van Aegir, een legendarische vlam waarmee je al je tegenstanders naar de zeebodem verwijst. Onderweg moet je afrekenen met de Royal Navy en andere zeemonsters. Verder is het handig om alle vijandige schepen tot zinken te brengen.

Als kapitein van de Black Pearl kun je je bemanning kiezen op hun talenten en je zo voorbereiden op de nieuwe missie. Er zijn 30 missies die tot een goed einde moeten worden gebracht. Bij het volbrengen van de opdrachten worden er bij behaalde high scores nieuwe levels ontgrendeld.

Het spel is geschikt voor de iPod Video 5G, de iPod Classic en de iPod Nano 3G. Voor €4,99 te koop in de iTunes Store. Lees wel even de recensies, er schijnen nog wat bugs in het spel te zitten. Hopelijk worden die snel verholpen.

Voorwaarde is wel dat je spelletjes op een iPod prettig vindt spelen.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPod game: Pirates of the Caribbean
Sluiten