Nieuwe iPod game: Pirates of the Caribbean

Door: Anoniem - 6 reacties

Apple heeft afgelopen week een nieuwe iPod game aan de iTunes Store toegevoegd: Pirates of the Caribbean: Aegir’s Fire. Het spel is, hoe verrassend, gebaseerd op de succesvolle Disney film-serie waarin Johnny Depp schitterde als kapitein Jack Sparrow.

Doel van het spel is het verkrijgen van het vuur van Aegir, een legendarische vlam waarmee je al je tegenstanders naar de zeebodem verwijst. Onderweg moet je afrekenen met de Royal Navy en andere zeemonsters. Verder is het handig om alle vijandige schepen tot zinken te brengen.

Als kapitein van de Black Pearl kun je je bemanning kiezen op hun talenten en je zo voorbereiden op de nieuwe missie. Er zijn 30 missies die tot een goed einde moeten worden gebracht. Bij het volbrengen van de opdrachten worden er bij behaalde high scores nieuwe levels ontgrendeld.

Het spel is geschikt voor de iPod Video 5G, de iPod Classic en de iPod Nano 3G. Voor €4,99 te koop in de iTunes Store. Lees wel even de recensies, er schijnen nog wat bugs in het spel te zitten. Hopelijk worden die snel verholpen.

Voorwaarde is wel dat je spelletjes op een iPod prettig vindt spelen.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  me.com

  Wow die iPod games worden ook steeds mooier!

 • Profielfoto
  demandiebakt

  preview ziet er zeker veelbelovend uit, is nog eens wat anders dan brick.
  jammer dat alle recensies zeggen dat ze het niet kunnen spelen.

 • Profielfoto
  brandfles

  Als je spellen wilt spelen koop dan gewoon een DS of PSP, zit tenminste fatsoenlijke besturing op.

 • Profielfoto
  PowerMac

  @ brandfles: inderdaad.

 • Profielfoto
  ameal

  De taal van de hele iPod omschakelen naar Engels lost het tekstprobleem op. Althans, het is een workaround.
  Dan kun je alles lezen, maar je menu’s zijn natuurlijk ook in het Engels. Slordig foutje, redelijk leuk spel.