iTunes Live: London Sessions op herhaling

Door: Anoniem - 4 reacties

Vorig jaar startte Apple met het sponsoren van iTunes Live: London Sessions. Bekende namen waaronder Mika en Sir Paul McCartney gaven acte de présence. Dit jaar doen ze dat nog eens dunnetjes over, wegens succes geprolongeerd zullen we maar zeggen.

Van 21 februari tot 2 maart treedt er een keur van artiesten op welke, dat zal geen verrassing zijn, in de iTunes Store te verkrijgen is. In Las Vegas is de iTunes Live serie al een poosje een succes. Met dit Londense vervolg lijkt ook hier een traditie van start te gaan.

De line up is gevariëerd. Van klinkende namen tot artiesten waarbij de eerste reactie is “wie???”. Maar hou me ten goede, dat kan ook geheel te wijten zijn aan de muzieksmaak van ondergetekende. De namen die hier wel een belletje deden rinkelen zijn o.a. KT Tunstall, José González, Tom Baxter, Roísín Murphy, Nick Cave & The Bad Seeds, Ron Sexsmith en Spiritualized.

Naar alle waarschijnlijkheid zal er komende zomer weer een “Best Off” album verschijnen in de welbekende iTunes Store (alleen UK), net zoals dat vorig jaar het geval was. Voor de iTS een mooi stuk promotie voor hun winkel, voor muziekliefhebbers een mooie kans om oude bekenden èn nieuwe gezichten op het podium aan de gang te zien.

Je moet er wel even voor naar Londen…

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  sanders1515

  Leuk!

 • Profielfoto
  JDVM

  Is het “dunnetjes over doen” van iets niet negatief?
  Ik kom het vaker tegen in de artikelen op plekken waar het niet negatief bedoeld zou kunnen zijn.
  Ligt dat aan mij? :p

 • Profielfoto
  Anoniem

  Denk het wel… :D

 • Profielfoto
  kobekes

  wedstrijd enkel voor inwoners (iTunes-accounts) uit United Kingdom.