iPhone developers: start your engines!

Door: Rene Bouwmeester - 3 reacties

Software-ontwikkelaars die niet kunnen wachten tot ze eindelijk helemaal los kunnen op de iPhone, worden door uitgever O’Reilly op hun wenken bediend: het bedrijf heeft een zogeheten ‘Rough Cuts’ versie van hun aankomende programmeursbijbel ‘iPhone Open Application Development’ online geplaatst.

Het boek behandelt zowel de Software Developers Kit die Apple voor deze maand heeft toegezegd, als de Open Source toolkit waarmee de iPhone op dit moment al hackenderwijs van nieuwe applicaties kan worden voorzien. Wij zijn vooral benieuwd of het toestel na de stortvloed aan spelletjes, receptenprogramma’s en andere ‘verbeteringen’ ten opzichte van de standaardprogrammatuur die de komende weken over ons zullen worden uitgestort, nog gewoon kan bellen.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  brandfles

  DJ set for iPhone/iPod Touch met mini draaitafels zou echt geniaal zijn…

 • Profielfoto
  michielrutjes

  Dit is super! Alleen nu dus nog die phone naar Nederland halen. Ik vind het al te lang stil rond dit onderwerp, zijn er al geruchten dattie deze kant op komt?

 • Profielfoto
  XanHan

  September. Eerst is Spanje en Zwitserland en nog een paar voor Apple interessantere landen aan de beurt. Blijft natuurlijk een absurd verhaal dat de iPhone per land wordt geïntroduceerd. Maar ja; de 1 heeft Edge, de ander weer UMTS, die weer GPRS. allemaal zaken waar rekening mee moet worden gehouden. MAAR HET WORDT ZO LANGZAMERHAND WEL TIJD DAT “THE THING” NAAR NEDERLAND KOMT!!!! :angry: