Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 1 februari 2008
Leestijd: 0 minuten

Gebruik iTunes voor streaming media gestegen

Dat iTunes met een straatlengte voorsprong de meest gebruikte software is voor het aanschaffen van digitale muziek, mag zo langzamerhand wel bekend worden verondersteld. Maar het afgelopen jaar is het gebruik van de muziekspeler ook op het gebied van streaming media flink gegroeid.

Cijfers van Weboptimalisation.com laten een groei van zien van 26,8%, waarmee iTunes nu Realplayer is voorbijgestreefd en zich in aantal gebruikers comfortabel heeft genesteld op de tweede plaats – achter de Windows Media Player. Grafiekje achter ‘Lees verder’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.