De GadgetBand: iPhone, iPod touch en Nintendo DS

Wie in een band speelt of in een andere setting speelt weet dat het altijd een hoop gedoe is om alle apparatuur op plaats van bestemming te krijgen. Daarna moet de boel nog worden opgezet en natuurlijk is het stemmen van de instrumenten ook bittere noodzaak. Oftewel: Een hoop gedoe, voordat de echte fun kan beginnen. Drie okselfrisse knapen met ieder een iPhone, respectievelijk iPod touch en Nintendo DS bedachten dat het veel handiger zou zijn om deze gadgets te gebruiken om een heuse iBand te beginnen. Vervang de klassieke instrumenten door de genoemde gadgets en klaar zijn we!

Onderstaand kunt u een eerste resultaat proeven, waaruit duidelijk wordt dat nauwkeurig samenspel met de apparaatjes nog een hele klus wordt!

Watch more DIY videos on 5min.com
Reageer op artikel:
De GadgetBand: iPhone, iPod touch en Nintendo DS
Sluiten