Apple minder op beurzen te zien

Door: Rene Bouwmeester - 2 reacties

“Dit jaar maar eens een keertje niet, Phil”, moet Apple CEO Steve Jobs hebben gezegd. Of woorden van gelijke strekking. Hoe dan ook: Apple heeft zich teruggetrokken van de aankomende NAB (National Association of Broadcasters) Conference.

Geen toeval, volgens Anuj Nayar, senior PR Manager bij Apple, die aankondigde dat Apple dit jaar sowieso minder op beurzen en shows te vinden zal zijn: “Er zijn vaak betere manieren om onze klanten te bereiken”. Hij wees daarbij op het gegeven dat de eigen winkels in de Verenigde Staten en de Apple.com website jaarlijks meer dan 100 miljoen bezoekers over de al dan niet virtuele winkelvloer krijgen.

Wat direct het verband is tusen de winkeltjes en de webshop en het wegblijven op een beurs voor professionals op het gebied van video en broadcasting blijft wat mistig, maar goed – ze zijn er dus niet. Tickets weer inleveren en gezellig bij moeders met een DVD’tje op de bank dan maar.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    karel.me

    Ze hebben waarschijnllijk niets aan te kondigen

  • Profielfoto
    arne89

    Of ze zijn nog verlegen voor hun recente verliezen (van 200 USD naar 121 USD)