Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 2 februari 2008

Airfoil streamt naar hartenlust

Airfoil begint waar iTunes ophoudt. Wat betreft het streamen van muziek dan. Met Airfoil kun je namelijk onafhankelijk van iTunes geluid naar je stereotoren sturen met behulp van je Airport Express. Dit kan je favoriete webstream zijn vanuit Safari of een bestand vanuit Quicktime. In principe kan het geluid van ieder programma op je Mac gestreamd worden.

De grote kracht van Airfoil 3 is dat het een ingebouwde videospeler heeft. Hiermee kun je het geluid van video’s en DVD’s in sync naar je stereotoren stuurt. Je bekijkt de film op je Mac en het geluid komt zonder vertraging vanuit je stereotoren.

Maar het kan nog leuker. Met Airfoil kun je namelijk ook je geluid naar een andere computer binnen je netwerk sturen. Wil je dus een film op je Macbook kijken, maar wil je de speakers lenen van je iMac, dan kan dat.

Airfoil is beschikbaar voor zowel Mac als Windows en kost 25 dollar. Een volledig werkende demo is ook beschikbaar om een en ander eens uit te proberen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Airfoil streamt naar hartenlust
Sluiten