Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Accessoires 31 januari 2008
Leestijd: 0 minuten

Roze iPod niet langer eenzaam

Uit het niets werden muziekliefhebbers over de gehele wereld vorige week verrast door de wedergeboorte van de iPod nano in hardroze velletje – niet geheel toevallig keurig op tijd voor de nakende Valentijnsdag.

Speakerbakker en plastic-grootverbruiker Intempo laat er haar naam getrouw geen gras over groeien en brengt ons wat met recht nieuw hoogtepunt in iPod boombox design mag worden genoemd. Afbeelding na ‘Lees verder’.

One More Thing kan niet aansprakelijk worden gehouden voor blijvende of tijdelijke schade aan het smaakorgaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.