Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 januari 2008
Leestijd: 1 minuut

Richt je huis in als een Apple Store

Heb jij ook de behoefte om te ontbijten aan een grote blank houten tafel met kabelsparingen in het midden? Zie je meer in een volledig glazen trap naar de vliering? Of houd je meer van een strakke aluminium gevelbekleding?

Dankzij de designlijstjes van Oobject.com kan jouw huis er nu ook uitzien als een officiële Apple Store.

Op deze pagina is van een groot aantal Apple Store elementen de leverancier en de productnaam achterhaald, inclusief link naar de fabrikant. De volgorde van de elementen op de pagina wordt door middel van stemmen bepaald door de sitegebruikers zelf.

Je moet er wel rekening mee houden dat het geen goedkope inrichting is. Veel elementen worden namelijk ook gebruikt in gebouwen van de beroemde architecten I.M. Pei en sir Norman Foster en die letten niet op de kleintjes…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.