Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 januari 2008
Leestijd: 0 minuten

Obama: de iPod president

Je moet het hem nageven, het is slim bedacht van presidentskandidaat Barack Obama. Na steun te hebben gezocht bij minderheidsgroepen als de zwarte bevolking, vrouwen, veteranen en bejaarden spreekt het campagneteam ‘Obama ’08’ nu een grote doelgroep aan die de andere presidentskandidaten links laten liggen: iPod gebruikers!

Obama maakte zijn koerswijziging bekend tijdens David Letterman’s Late Show in een eigen top 10 van campagnebeloftes. De vraag is nu natuurlijk hoe de Clintons gaan reageren. Zal Hillary zich gaan richten op Zune gebruikers of is die groep ‘too much a minority’?

Video na de break…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Obama: de iPod president
Sluiten