Nieuwe iPod-game: Pole Position Remix

Door: Rene Bouwmeester - 3 reacties

Fervente gamers die in het bezit zijn van een iPod Classic, een iPod van de vijfde of een iPod Nano van de derde generatie hebben weer reden tot juichen: aan de collectie spellen-voor-de-iPod is weer een nieuwe titel toegevoegd. Met Pole Position Remix hopen Apple en producent Namco vooral liefhebbers van autoracen en mensen met een Need for Speed aan te spreken.

Op een vijftal verschillende 3D racetracks mag je je rijkunsten op het klikwiel tentoonspreiden door efficiƫnt te schakelen, obstakels te vermijden en zo min mogelijk vijandige wagens te laten passeren. Leuke feature: de reclameborden langs de baan worden opgebouwd uit de albumart van je eigen muziekcollectie. Tijdens de race mag je kiezen tussen de spelmuziek of een vertrouwd deuntje van je iPod.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Bor

  Jammer dat die games niet op mijn nano G1 kunnen :'(

 • Profielfoto
  your Admin

  En wanneer gaan ze nou eindelijk een game uitbrengen voor de iPod touch? Of laten ze dat aan de developers over?

 • Profielfoto
  Speedooo

  ik denk door developers