Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 6 januari 2008

Mighty Mouse verliest puist

De Mighty Mouse werd geïntroduceerd op 2 augustus 2005 en zorgde voor een kleine revolutie. Voor het eerst bracht Apple namelijk zelf een muis uit met meer dan één knopje. Ook was de scroll bal revolutionair, al kampte deze puist al snel met ouderwets vingervet en stof waardoor de werking af en toe naliet. Nu lijkt Apple met een oplossing te komen, want de puist gaat weg en wordt vervangen door een touch-vlak. Jawel! Ook de Mighty Mouse zal touchen.

Een bezoeker op de Duitse Apple website kwam bovenstaande afbeelding toevallig tegen. Hierop is een soortgelijke Mighty Mouse te zien is, ditmaal echter zonder puist. In mei diende Apple een patent in dat een dergelijke muis/touch functionaliteit beschrijft en daarom lijkt de introductie van een nieuwe muis steeds waarschijnlijker te worden.

Reageer op artikel:
Mighty Mouse verliest puist
Sluiten