Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 januari 2008

MacHeist: tot 10 programma’s voor $49,-

Voor het tweede jaar op rij heeft MacHeist een groot pakket aan handige en leuke programma’s weten samen te stellen tegen een hele lage prijs. Voor het luttele bedrag van $49 (zo’n €33) krijg je een verzameling applicaties die je altijd al dan niet had willen hebben.

Stop-motion video’s maken, je boekhouding doen, passwords bewaren, wakker worden, iTunes bedienen, to-do lijstjes maken of applicaties verwijderen, het kan allemaal met de programma’s in MacHeist 2. Als er binnen 14 dagen 5000 van verkocht worden, dan krijg je er zelfs screen capture software, een CSS editor én het gebruiksvriendelijke alternatief voor Photoshop gratis bij! Alles bij elkaar een voordeel van bijna $400,

Een aanbieding van formaat dus en dan heb ik nog niet eens verteld dat 25% van de opbrengsten naar goede doelen gaat! Waar is het wachten nog op?

De volgende applicaties worden standaard geleverd in MacHeist 2:

  • 1Password
  • CoverSutra
  • Cha-Ching
  • iStopMotion
  • Awaken
  • AppZapper
  • TaskPaper

Als er meer dan 5000 stuks verkocht worden komt daar nog bij:

  • Snapz Pro
  • CSSEdit
  • PixelMator
Reageer op artikel:
MacHeist: tot 10 programma’s voor $49,-
Sluiten