Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 6 januari 2008

Heeft iemand de beamer gezien?

Over enkele jaren denken we met weemoed terug aan de tijd dat we drie koffers mee moesten slepen om een tien minuten durende presentatie te geven aan de klant. Eén koffer voor de laptop, één voor de beamer en één voor de papieren. Voordat je kon beginnen stond het zweet al met enkele millimeters op je rug en voorhoofd, want inmiddels had je al 30 meter kabel getrokken, de beamer gepositioneerd en een kop koffie gehaald. Gelukkig werkte Keynote een beetje mee en had je wel direct beeld op die enorme beamer. Gelukkig ligt dit geklungel bijna achter ons, want de ontwikkelingen van projectoren gaat vliegensvlug. Verschillende fabrikanten komen nu met micro-projectors en het Amerikaanse 3M lijkt de beste papieren te hebben.

Niet te hard knijpen…

Zo dik als je duim en geeft een VGA-projectie met een diagonaal tot 40-inch! Deze micro-projector prototype zal op de CES 2008 door 3M worden gepresenteerd en zal vast en zeker de nodige belangstelling wekken. Wanneer dit soort projectoren in een HTC, BlackBerry of iPhone worden gebouwd kan de presentator zijn werk letterlijk uit zijn binnenzak toveren. Presenteren wordt leuker dan ooit!

Iemand koffie?

Reageer op artikel:
Heeft iemand de beamer gezien?
Sluiten