Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 9 januari 2008

Get ‘m while they’re young!

Echte bikkels hebben natuurlijk al sinds jaar en dag een eigen server thuis. Maar voor wie de stap nog niet heeft durven zetten, heeft Microsoft een alleraardigst instructieboekje uitgebracht onder de welluidende titel: “Mommy, why is there a server in the house?”.

Op een 23-tal kleurrijke pagina’s worden nut en noodzaak van een thuisserver uitgelegd op een wijze die ook de allerkleinsten onder jullie zal aanspreken. Wie altijd al had willen weten waar zo’n server nou eigenlijk vandaan komt, beweegt zijn muispijl snel richting ‘Lees verder’…

The gift that keeps on giving…

De jongens en meisjes van Gizmodo hebben hier het hele boekje ter inzage staan.

Voor de oprechte liefhebber, zullen we maar zeggen…

Reageer op artikel:
Get ‘m while they’re young!
Sluiten