Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 15 januari 2008

Dit zijn nu echte Apple helden

Al sinds gisteren zitten verdachte mensen op het trapje bij de entree van het Moscone Centre. Allereerst dachten we dat het hier om ‘s werelds grootste Apple fanboys ging, maar na een grondige inspectie moesten we toch iets anders concluderen.

Over het algemeen is de Apple gebruiker te herkennen aan zijn hippe uitstraling en een echte fashionable metro-seksuele look. U weet wel; bruin lederen schoenen, mooie rib-broek, nette bloes en bijbehorend jasje. Haren goed gekamd en gestyled, witte oordopjes dragend en vergezeld door een mooie partner.

Maar niet één van bovenstaande karakteristieken is terug te vinden op onderstaande foto. We zien reflecterende gymschoenen, het lelijkste zilverkleurig jasje dat we ooit gezien hebben en een hoop vuil op straat. Zijn dit nu onze voorbeelden? De CES was toch afgelopen? Ja, inderdaad. Er hangt iets in de lucht, daar in San Francisco. Maar echt fris is het niet.

Reageer op artikel:
Dit zijn nu echte Apple helden
Sluiten