Onno Titulaer
Onno Titulaer Nieuws 8 januari 2008

Audio-herkenning met je iPhone

Stel: je zit in je auto en je hoort een erg goed nummer op de radio. Je wilt weten wie het is maar niemand die het je vertelt. Hoe moet je nu te weten komen welke artiest je nu hoort? Haal je iPhone tevoorschijn, houd deze naast de speaker en kijk dan vervolgens op je schermpje – et voila, daar staat het nummer, compleet met titel, album en artiest.

Is dit magie? Nee, dit is het werk van Erica Sadun die uitvoering gaf aan een reeds bestaand idee. De applicatie voor de iPhone heet Listen. Hoewel het allemaal erg prematuur is, blijken er al veel mensen succes mee te hebben. Mocht zo’n situatie zich voordoen, dan geniet het aanbeveling om de auto eerst even aan de kant zetten.

Meer informatie is hier te vinden.

Reageer op artikel:
Audio-herkenning met je iPhone
Sluiten