Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 30 januari 2008
Leestijd: 1 minuut

Apple.com door de jaren heen

Dat de voorpagina van Apple.com met grote regelmaat wordt ververst, is voor de rechtschapen fanboy (m/v) die het gewoon is om meerdere malen per dag naar het oosten te surfen teneinde zijn digitale mekka te bezoeken natuurlijk geen geheim.

Wie echter in de regel wel wat beters heeft te doen maar vandaag toevalligerwijs een viertal minuten in zijn agenda kan missen, kan deze slechter besteden dan aan het bekijken van het compilatiefilmpje van de verschillende gezichten van Apple.com, dat dat de jongens en meisjes van Macenstein met liefde, huisvlijt en nijverheid in elkaar hebben gedraaid.

Mild melancholische cinematografie na ‘Lees verder’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.