Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 30 januari 2008

2e poging Apple TV laat op zich wachten

Het lijkt maar niet te willen lukken met de Apple tv. De eerste versie werd eerder afgedaan als een hobby en later zelfs een mislukte hobby door Steve Jobs. Nu bereikt ons het nieuws dat de onlangs aangekondigde nieuwe software die van het zwarte schaap weer een succesnummer moet maken vertraagd is.

Terwijl de MacBook Air’s inmiddels over de toonbank gaan heeft het Apple tv team ‘een paar weken’ langer de tijd nodig om aan de nieuwe software te sleutelen. Voor het uitbrengen van de originele Apple tv werd destijds overigens ook gevraagd om een paar weken uitstel. Of het deze keer wel ‘worth the wait’ zal zijn zullen we moeten afwachten. Hoor ik daar een take 3 aankomen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
2e poging Apple TV laat op zich wachten
Sluiten