Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 22 januari 2008

20% korting op fotoboeken en kalenders in iPhoto

Wie nog wat mooie herinneringen in zijn iPhoto mappen heeft rondzwerven en die graag ziet omgezet in iets tastbaars, heeft de komende weken een aantrekkelijke reden om de printservice van Apple’s iPhoto eens uit te proberen. Van 21 januari tot en met 29 februari krijg je namelijk 20% korting bij het bestellen van een fotoboek of kalender.

Je activeert de korting door bij het bestellen een vouchercode in te geven. Hoe het één en ander precies in zijn werk gaat, kun je nalezen op Apple’s winterpromopagina. Wij zouden zeggen: leef je uit! Is weer eens wat anders dan die printjes van HEMA, Kruidvat of Albert Heijn…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
20% korting op fotoboeken en kalenders in iPhoto
Sluiten