20% korting op fotoboeken en kalenders in iPhoto

Door: Rene Bouwmeester - 11 reacties

Wie nog wat mooie herinneringen in zijn iPhoto mappen heeft rondzwerven en die graag ziet omgezet in iets tastbaars, heeft de komende weken een aantrekkelijke reden om de printservice van Apple’s iPhoto eens uit te proberen. Van 21 januari tot en met 29 februari krijg je namelijk 20% korting bij het bestellen van een fotoboek of kalender.

Je activeert de korting door bij het bestellen een vouchercode in te geven. Hoe het één en ander precies in zijn werk gaat, kun je nalezen op Apple’s winterpromopagina. Wij zouden zeggen: leef je uit! Is weer eens wat anders dan die printjes van HEMA, Kruidvat of Albert Heijn…

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  niels

  dat is fantastisch. van mn laatste twee vakanties heb ik nog best veel foto’s die ik in een leuk boekje zou willen verwerken. komt mooi uit

 • Profielfoto
  Bor

  Wij hebben een keer een boek en een kalender laten drukken, ziet er super gelikt uit. Onze vakantiefoto’s hebben we (helaas) al laten printen, dus heb er nu weinig aan. Toch leuk.

 • Profielfoto
  SvS

  De cover vanuit iPhoto is veranderd, er zit geen stans meer in, maar je kan hele coverpagina gaan vullen met een foto, op zich mooi, maar het is gelamineerd op dunnere papiersoort, dus als je op tafel legt, gaat die krom liggen naar buiten toe. Erg slordig voor dat hoge bedrag! (winterkorting ook gebruikt!! erg mooi natuurlijk!) Ik heb liever dus dat iets dikkere kaft met stans terug.

  Laatste drukkwaliteit vinden we tegenvallen, klacht bij Apple ingediend en blijkbaar hebben ze nu problemen met colorsync van hun afdrukprinters. Contrast is hoger en donkerder. (eerder 10 albums laten drukken naar tevredenheid)

 • Profielfoto
  The JM

  deed die optie het nou maar in iPhoto :angry: :angry:

 • Profielfoto
  kobekes

  What the f*ck is er mis met België ?? –
  [Deze Aanbieding geldt voor iedere klant die een bestelling doet in een van de volgende landen: Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk (vasteland), Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. De klant moet woonachtig zijn in het land van aankoop.]

 • Profielfoto
  dago

  Troost je, Luxemburg mist ook:)

 • Profielfoto
  SwayZ

  Verdorie, ik heb net een grote bestelling geplaatst !

 • Profielfoto
  dddfnfjefefle

  Houd wel rekening met de verzendkosten (€ 6) en BTW die erbij komt :)

 • Profielfoto
  proXify

  ik kan je maar zeggen dat ik zo’n fotoboek(vakantiereis van familielid) heb gezien dat gemaakt is door Apple en dat de kwaliteit super is!
  Zéér professioneel!

 • Profielfoto
  kid i

  als je even zoekt op de belgische apple-site vindt je dezelfde aanbieding:

  http://www.apple.com/benl/ilife/iphoto/prints.html

 • Profielfoto
  caers_bart

  Ik kreeg van uit België wel gewoon de korting.