Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 4 december 2007

Voor wie alles al heeft: de Pogo stylus

We konden er – in een markt van iPod en iPhone accessoires waarin meer dan 1 miljard dollar per jaar omgaat – natuurlijk op wachten: Een stylus voor de iPhone.

De Pogo stylus ziet er uit als een zwarte sigaret met een zacht, bol kopje. Want, in tegenstelling tot andere styli, wil je natuurlijk niet met een hard plastic puntje over het scherm van je iPhone of iPod touch krassen.

Volgens de fabrikant zorgt de innovatieve ‘handy travel clip’ voor een onopvallende opslag van je stylus, waarbij het gladde uiterlijk en de look-and-feel van de iPhone behouden blijven. Yeah right. Wij hebben zo onze twijfels over deze stylus voor een apparaat dat specifiek is ontworpen voor gebruik zonder stylus, maar voor 25 dollar mag je het zelf proberen.


Mocht je bang zijn voor vlekken op je iPhone of iPod touch scherm, dan zijn deze, van een speciaal aanraakvlakje op de vingertoppen voorziene handschoenen of de Phonefingers wellicht een beter idee.

Reageer op artikel:
Voor wie alles al heeft: de Pogo stylus
Sluiten