Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 27 december 2007

Ren je rot voor OMT en verdien een Nike+ iPod Sport Kit

Afvallen is het populairste voornemen voor het nieuwe jaar. One More Thing denkt aan uw gezondheid en helpt u bij dit voornemen graag op weg. Januari staat namelijk in het teken van de hardloopwedstrijd tussen MacWereld.nl en One More Thing. Niet alleen kun jij de kerstkransjes van je afrennen, ook kun je de Nike+ iPod Sport Kit terugverdienen.

Wie meedoet aan de wedstrijd en meer dan 31 kilometer loopt in januari krijgt van OMT het aankoopbedrag van de Nike+ iPod Sport Kit volledig vergoed*. Dus zet je goede voornemens om in daden, koop een iPod Sport Kit, ren 31 kilometer in evenzoveel dagen voor OMT en incasseer 29 euro!

Aanmelden
Geef je Nike+ naam door in het forum en meld daarbij voor wie je wilt lopen in januari. Joppe voegt je toe aan de groep en vervolgens is het rennen, rennen en nog eens rennen. Op Nikeplus.com is vervolgens live de tussenstand te volgen.

* Voor deze actie zijn maximaal 15 Nike+ iPod Sport Kits beschikbaar. De eerste 15 mensen die 31 kilometer afleggen, zijn verzekerd van een Kit. Om in aanmerking te komen voor een Kit dien je het originele aankoopbewijs en je Nike+ nickname op te sturen naar One More Thing.

Reageer op artikel:
Ren je rot voor OMT en verdien een Nike+ iPod Sport Kit
Sluiten