Anoniem
Anoniem Nieuws 20 december 2007

MacWorld Expo San Francisco drukker dan ooit

Aan MacNN vertrouwde Paul Kent, vice president van de MacWorld Expo, toe dat de komende Expo de vorige edities in de schaduw zal zetten. Op dit moment zijn er bijna 50.000 voorinschrijvingen en ruim 450 standhouders.

Naar verwachting zullen er komende januari 25 procent meer bezoekers over de beurs wandelen en is er een stijging van 18 procent waar het de bedrijven betreft die zich willen presenteren. Van de 453 standhouders zijn er 48 voor het eerst op de beurs te zien.

Vorig jaar kwamen 40.000 nieuwsgierigen een kijkje nemen op de beurs. Met 50.000 vooraanmeldingen is dat dus een forse stijging van de bezoekersaantallen. En dan zijn de mensen die op goed geluk naar de beurs komen nog niet meegeteld. Wellicht een indicatie van de stijgende populariteit van het merk Apple, waar de iPod en recentelijk de iPhone ongetwijfeld een aandeel in hebben.

Een driekoppige OMT afvaardiging zal, gewapend met camera en microfoon, de Expo bezoeken. De mooiste zaken en leukste mensen zullen voor de lens worden gehaald en in een speciale Expo-podcast getoond worden. Daarnaast gaat de cameraploeg ook Silicon Valley verkennen, met uiteraard extra aandacht voor Cupertino. Ook hieraan zal in enkele podcasts aandacht worden besteed.

Maar eerst nog de kerstdagen.

Reageer op artikel:
MacWorld Expo San Francisco drukker dan ooit
Sluiten