Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 4 december 2007

Macworld ’08: Jobs trapt af, OMT doet verslag

15 januari aanstaande is het weer zo ver: op het podium van het grote theater in het Moscone Center in San Francisco zal Apple Inc. CEO Steve Jobs het startschot geven voor Macworld ’08, het meest belangrijke Apple evenement van het jaar. In z’n keynote zullen naar aale waarschijnlijkheid weer nieuwe onthullingen het levenslicht zien.

Om de Nederlandse Apple gebruiker op de hoogte te houden van het nieuws uit San Francisco zal een driekoppig OMT team ter plekke verslag doen, en aangezien we toch in de buurt zijn zal ook Silicon Valley onveilig gemaakt worden met de OMT camera en microfoon.

Oftewel, vanaf 15 januari lees, hoor en zie je het laatste nieuws vanaf Macworld ’08 en Silicon Valley hier op One More Thing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Macworld ’08: Jobs trapt af, OMT doet verslag
Sluiten