Anoniem
Anoniem Nieuws 9 december 2007

MacUpdate kerst-bundel uitgebreid

Eerder berichtten wij al van de voordeelbundels die bij diverse online winkels aangeboden werden. De bundel van MacUpdate bestond uit in de eerste instantie uit 7 pakketten. Bij 1000 kopers werd pakket 8 in de bundel ingesloten, bij 2400 zou pakket 9 vrijkomen en bij 5000 afnemers werd softwarepakket 10 aan het winkelmandje toegevoegd. Allemaal voor dezelfde prijs van 49,99 dollar.

Vandaag is de grens van 2400 bestellingen gehaald en zijn XMIND Pro 2008 en iStabilize toegevoegd aan het winkelmandje. XMIND Pro 2008, een presentatie projectmanagement applicatie, gaat normaal voor 299,95 dollar over de toonbank. iStabilize, bedoeld voor stabiliseren van schokkerige video-opnames, kost normaal 67 dollar.
En december zou een dure maand zijn?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacUpdate kerst-bundel uitgebreid
Sluiten