Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 december 2007
Leestijd: 1 minuut

Mac en PC in kerststemming

Wie de Amerikaanse site van Apple bezoekt kan er niet omheen: de nieuwe Get a Mac commercial, helemaal in kerstsfeer. Vorig jaar vertroetelden Mac en PC elkaar nog met vriendschappelijke omhelzingen, fotoboeken en C++ GUI Programming Guides. Dit jaar is het niet zozeer de inhoud maar de vorm die de aandacht trekt.

Het zal de meesten in de lage landen weinig zeggen, maar de nieuwe Get a Mac commercial is een verwijzing naar de Rankin/Bass animaties die in de Verenigde Staten een begrip zijn. In tegenstelling tot die originele stop-motion animatieserie is de Apple commercial met de computer geanimeerd. Steve heeft daar nou eenmaal een voorkeur voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac en PC in kerststemming
Sluiten