Anoniem
Anoniem Nieuws 20 december 2007

iPod Touch look & feel op je iPod Video

De softwareknutselaars van Driven Design vonden dat navigeren door je muziekcollectie met de komst van de nieuwe generatie iPods allemaal veel mooier was geworden. Dus besloot men een hack te schrijven waarmee de 5G iPod (Video) de GUI kreeg van de iPod Classic. Daarover berichtten wij half oktober. Maar de tijd staat niet stil.

Hun jongste pre-release zorgt ervoor dat diezelfde iPod 5G het gevoel geeft dat je een iPod Touch in handen hebt. Natuurlijk, geen touchscreen, niet navigeren en scrollen met een vinger op het scherm. Dat gebeurt nog gewoon met de vinger op het clickwheel. Maar het ziet er wel kek uit.

Er staat een uitgebreide beschrijving op Driven Design onder het kopje Touch Project van de te nemen stappen. Verder is er op iPodHacking een topic waarin men ons verzekert dat de iPod niet beschadigd kan raken en in de zo gevreesde Brick modus komt. Het is nog niet af, maar men werkt er hard aan en wilde het de wereld vast tonen.

Leuk om op een koude avond te mee te gaan knutselen

Reageer op artikel:
iPod Touch look & feel op je iPod Video
Sluiten