Onno Titulaer
Onno Titulaer Geruchten 2 december 2007
Leestijd: 1 minuut

iPhone met 3G-versie?

Op de website van PCM valt te lezen dat Randall Stephenson, de baas van het Amerikaanse telecombedrijf AT&T, uit de school is geklapt.

Tijdens een diner voor intimi verklaarde hij dat Apple werkt aan een 3G-versie van de iPhone. De 3G-versie zou in de loop van volgend jaar te koop moeten zijn. Geheimhouding van nieuwe produkten is voor Apple een must maar nu men vaker samenwerkt met externe bedrijven blijkt dit niet altijd mogelijk. De huidige iPhone maakt gebruikt van het EDGE-netwerk. Bijna alle mobiele telefoons in Europa gebruiken het snellere 3G-netwerk om over het internet te surfen. Apple besloot destijds om niet het 3G-netwerk te gebruiken vanwege de omvang van de 3G-processor. Dit zou ten koste gaan van het platte design en 3G zou er voor zorgen dat de batterij van de iPhone te snel leeg zou lopen.

Wij wachten af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.