Anoniem
Anoniem Nieuws 3 december 2007
Leestijd: 2 minuten

Dure decembermaand? Acties genoeg…

December is nog maar net van start en de sfeermakers vliegen ons alweer om de oren. In ieder huishouden vallen de decembergidsen vol aantrekkelijke aanbiedingen bij bosjes door de brievenbus. Geen winkelstraat laat zich onbetuigd als het om sfeerverlichting gaat. En bij de receptie van menig bedrijf staan speculaas en marsepein gastvrij op de balie. Het is weer begonnen…

Ons zo geliefde internet is daar geen uitzondering op. In iedere webwinkel schalt het van de seizoens-acties, knipperende banners en tijdelijk aangepaste logo’s. Liefst met sneeuw of kerstboompjes. En er is voor elk wat wils, dus ook voor de Mac gebruiker. Shop ’till you drop!

MacSanta heeft diverse pakketten in de aanbieding met 20% korting. Zeker geen slecht aanbod als je iets zoekt uit hun selectie. Mocht je al een poosje twijfelen, dan is dit misschien het moment om tot aanschaf over te gaan.

GiveGoodFood2YourMac laat je zelf een recept samenstellen uit hun selectie ingrediënten. Hoe meer pakketten je aanschaft, hoe hoger de korting wordt. Keuze uit software als RapidWeaver en Pixelmator maakt een bezoekje aan de site zeker de moeite waard.

MacUpdate heeft een pakket samengesteld waarbij de prijs vatstaat, maar het aantal pakketten nog niet. Hoe meer bestellingen gedaan worden, hoe meer titels er in het winkelmandje komen. Zeven titels koop je sowieso, normale prijs bijna 235 dollar, nu in de aanbieding voor 49,99 dollar. Bij 1000 kopers komt er een gratis achtste pakket in je winkelmandje. Bij 2400 een negende, en bij 5000 betaalde afnames wordt het tiende pakket weggegeven. Spannend!

MacHeist houdt het nog even spannend. Ze beloven The Best Damn Software Bundle In Mac History. Wat die bundel precies bevat is nog niet duidelijk, maar het moet een verdomd mooi bundeltje worden. We zullen zien.

Kortom, de dure decembermaand kan een stukje goedkoper uitvallen als je nú aanschaft waar je al een poosje over nadenkt. Laat je je door deze aanbiedingen verleiden tot impuls-aankopen, dan wordt de maand nog een klein beetje duurder. Ach, het is feest zullen we maar zeggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.