Robert de Groot
Robert de Groot Geruchten 6 december 2007

De geruchtenmolen voor MacWorld ’08 is in gang gezet

Het moment is aangebroken. Vanaf nu gaat de spanning crescendo met als hoogtepunt de daadwerkelijke presentatie van Mister Steve Jobs zelf, die op de voet wordt gevolgd door een driekoppig gezelschap. Tot die tijd ligt de bal bij ons, Mac-fanaten, om het MacWeb op zijn kop te zetten met de meest (on)waarschijnlijke geruchten: Nieuwe MacBook’s, een Mac tablet, een Mac nano, iPod update en het kan nog veel gekker!

De iPhone was de grote ster op de MacWorld ’07

Apple Gazette is er dit jaar als een van de eerste bij en komt met acht voorspellingen. De “One More Thing” zal niets minder zijn dan een Mac nano. De Mac mini, maar dan nog kleiner. Ook valt te verwachten dat de Apple TV een opknap beurt zal ondervinden, want de digitale filmdoos van Apple is de laatste maanden redelijk in vergetelheid geraakt.

Heb jij nog geruchten opgevangen of wil je dat Apple je blij maakt met de ultieme nieuwe gadget, laat het dan weten in de comments hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De geruchtenmolen voor MacWorld ’08 is in gang gezet
Sluiten