Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 19 november 2007

Sir Paul: Beatles digitaal in 2008

Nadat zo ongeveer iedereen behalve tante Mien uit Appelscha wel een speculatieve duit in het spreekwoordelijke zakje heeft gedaan, komt het nieuws nu recht from the horses mouth: niemand minder dan Paul McCartney belooft dat de muziek van de Beatles ‘in 2008’ online digitaal verkrijgbaar zal zijn.

‘Je moet dit soort dingen helemaal goed doen. Je wilt je immers niet over een jaar of drie denken: ‘O God – waarom hebben we dat zo gedaan?” Volgens Paul is er nog één hobbeltje op de weg en wordt dat op dit moment platgestreken, ‘so it shouldn’t be too long’.

De soloplaten van de Fab Four zijn de afgelopen maanden al aan de iTunes Store toegevoegd. Naar verluidt heeft de muzikale erfenis van de band bij het digitaliseren een frisse remastering ondergaan, waardoor de duffe CD-versies uit 1987 eindelijk de prullenbak in kunnen.

Reageer op artikel:
Sir Paul: Beatles digitaal in 2008
Sluiten