Anoniem
Anoniem Nieuws 23 november 2007

Shortcut Galore

De gemiddelde OMT bezoeker is een doorgewinterde Mac-gebruiker en kent alle fijne kneepjes van haar of zijn Mac. Natuurlijk navigeren we allemaal soepel door onze bestanden, wandelen we vlotjes naar websites en beantwoorden we standaard onze mailtjes eenvoudig door op Command-R te drukken. Toch?

Dat zal voor een groot deel zeker waar zijn. De applicaties die we dagelijks gebruiken kunnen we soepel en luchtig naar onze hand zetten. Maar wat nu als er een nòg handigere manier is om doelen te bereiken? Misschien wel op plaatsen waar je het helemaal niet verwacht.

Voor al diegenen die niet bekend zijn met alle toetsenbord short-cuts, èn voor Die-Hards die nieuwsgierig zijn naar de nieuwe shortcuts voor Leopard, heeft UsingMac een indrukwekkende lijst met bekende en minder bekende short-cuts op een rijtje gezet die het leven met de Mac nog eenvoudiger kunnen maken.

Dit gezegd hebbende; Command-S, Command-Q

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shortcut Galore
Sluiten