Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT Specials 19 november 2007

iPod touch prijsuitreiking: be there!

Twee weken geleden schreef OMT een wedstrijd uit: betuig je liefde voor Leopard en win een iPod touch. Dat hebben we geweten! Tot nu toe zijn er maar liefst 50 foto’s, strips, tekeningen, 3D graphics, video’s, epistels en gedichten binnen gekomen. Zoveel creatieve inzendingen kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom wordt er op dinsdag 20 november a.s. een speciale uitzending van de OMT podcast opgenomen waarin de mooiste, meest originele en meest creatieve inzendingen onderworpen zullen worden aan een vakkundige jury – en jij kunt er bij zijn!

Vanuit Café De Potdeksel in Utrecht beginnen rond 20.00 uur de opnames voor de finale, met het oordeel van de jury en de bekendmaking van de winnaar. Kom dinsdag dus gezellig naar Utrecht en deel mee in de feestvreugde. Onder de aanwezigen wordt bovendien een pakket Mac OS X 10.5 Leopard verloot!

Update:
Bekijk de inzendingen en stem!

Poll afbeeldingen
Poll filmpjes
Poll gedichten

Café de Potdeksel ligt aan het Lucasbolwerk 23, in het centrum van Utrecht, schuin tegenover de Stadsschouwburg. Vanaf Utrecht Centraal vertrekt elke 5 minuten een bus (bijv. lijn 4 of 11, uitstappen bij de Stadsschouwburg). Lopend doe je er een kwartiertje over. Er zijn (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur.

Reageer op artikel:
iPod touch prijsuitreiking: be there!
Sluiten