Anoniem
Anoniem Nieuws 19 november 2007

Hoe groot is jouw feestdagen-budget?

In ons kleine landje hebben we eerst nog de feestelijkheden rondom de Goedheiligman, maar in de rest van de wereld maakt men zich al op voor de Kerstdagen. De grootgrutters in electronica bereiden zich al voor op een seizoen vol vrolijk ingepakte dozen en doosjes. En natuurlijk de daarbij behorende omzetten.

iPods staan al geruime tijd hoog op de verlanglijstjes als we de berichten mogen geloven. Daarnaast doen MacBooks het ook erg goed en uiteraard is de iPhone hoog op de ladder van favorieten te vinden. Nu de economie weer iets lijkt aan te trekken zou dat wellicht ruimte bieden voor een wat ruimer kerstinkoop-budget, maar in onze directe omgeving zijn de gelukkige ontvangers van dergelijke kado’s niet breed vertegenwoordigd.

OneMoreThing is erg benieuwd naar jullie verlangslijstjes voor de decembermaand. Natuurlijk heeft het gros een iPhone of iPod Touch bovenaan staan, maar hoe groot acht je de kans dat een dergelijk luxe kado ook werkelijk in je schoen of onder de kerstboom terechtkomt? Laat het ons weten.

Reageer op artikel:
Hoe groot is jouw feestdagen-budget?
Sluiten