Hoe groot is jouw feestdagen-budget?

32 reacties

In ons kleine landje hebben we eerst nog de feestelijkheden rondom de Goedheiligman, maar in de rest van de wereld maakt men zich al op voor de Kerstdagen. De grootgrutters in electronica bereiden zich al voor op een seizoen vol vrolijk ingepakte dozen en doosjes. En natuurlijk de daarbij behorende omzetten.

iPods staan al geruime tijd hoog op de verlanglijstjes als we de berichten mogen geloven. Daarnaast doen MacBooks het ook erg goed en uiteraard is de iPhone hoog op de ladder van favorieten te vinden. Nu de economie weer iets lijkt aan te trekken zou dat wellicht ruimte bieden voor een wat ruimer kerstinkoop-budget, maar in onze directe omgeving zijn de gelukkige ontvangers van dergelijke kado’s niet breed vertegenwoordigd.

OneMoreThing is erg benieuwd naar jullie verlangslijstjes voor de decembermaand. Natuurlijk heeft het gros een iPhone of iPod Touch bovenaan staan, maar hoe groot acht je de kans dat een dergelijk luxe kado ook werkelijk in je schoen of onder de kerstboom terechtkomt? Laat het ons weten.

Reacties

32 reacties
 • Profielfoto
  LEXY

  Ik denk dat het gros hier allang zijn/haar verlanglijstje zelf heeft verzilverd. Mits Apple rond de Kerst nog met een leuke nieuwe gadget op de markt komt, heb ik alle appeltjes die mijn hartje begeert allang in bezit.

 • Profielfoto
  Sentitel

  Zou er eigenlijk nog een “black friday” zijn? Dat zou dan (officieel) aanstaande vrijdag moeten zijn, maar ik heb er nog niks van gehoord…

 • Profielfoto
  jerre

  wij hebben net na famillieberaad besloten dat al onze kersteuros naar een irrigatiesysteem in de Andes gaan. Voor die Applegadgets werken we ons volgend jaar nog maar eens te pletter.;)

 • Profielfoto
  reven

  heb (bijna) alles al van apple. Dit bericht tik ik nu in via mijn ipod touch. Op de achtergrond staat mijn macbook pro te syncen met mijn apple tv. Heb een heerlijk ilife. Hoop dat apple gauw met nieuwe dingen komt.
  zal wel begin januari worden…

 • Profielfoto
  NiTroX

  Ik ga een iMac 20 inch kopen. ‘k Vrees dat de iPhone voor kerstmis nog niet beschikbaar zal zijn in België, dus dat hoeft al niet op m’n lijstje. En omdat het tegenwoordig zo koud is, staat er een lederen jas op het lijstje. Verder ben ik geheel tevreden met wat ik reeds heb, dus met het overige budget ga ik nog wat andere mensen gelukkig maken; wat meteen ook het laatste puntje op m’n lijst is.

 • Profielfoto
  francisp

  ik heb nu een macbook! en airport extreme. met nieuwjaar koop ik een ipod

 • Profielfoto
  rikkuijpers

  Sinds gisteren staat de iPhone met stipt op nummer een van de lijst….. Heb toen even mogen spelen met een (gehackte + jailbreak) iPhone, en ik was gelijk verkocht. En een vriend van mij, die geen apple fan is, vond het ook erg interessant. En daar (die vriend dus) staat op de verlanglijst, vrij hoog, een macbook als volgende laptop.
  Maar voor beide geld: het zit er niet in deze kerst. Geen geld voor een iphone en macbook. En mijn gsm werkt nog te goed om te vervangen, zelfde geld voor het de laptop van hem.

 • Profielfoto
  proud

  Een iPhone staat helemaal bovenaan de lijst! Voor de rest wil ik uiteraard dolgraag nog vele andere Apple spulletjes, maar ik hou me sterk:)

  Dat die iPhone nu maar rap naar Belgique komt want mijn nokia is het aan het begeven…:(

 • Profielfoto
  brandfles

  Mijn werkgever gaat naar de States en neemt een iPod Touch voor me mee. Of zal ik toch een iPhone nemen ???

 • Profielfoto
  pinkie

  Hoe groot is jouw feestdagen-budget?

  Dat gaat jullie niets aan.:p

 • Profielfoto
  Steff

  Ik moet hier maar meer gaan komen want dit jaar staat geen enkel Apple product op mijn lijst. Sterker nog, geen enkel computer gerelateerd product staat op mijn lijst.

  Al wil ik voor haar best wel een iPhone aanschaffen alleen wilt mevrouw dat niet omdat het highly illegal is.

 • Profielfoto
  dinck

  Tja, een gemaximeerde MacBook Pro 15″ of zelfs iMac 20″ komt voor een single parttimer al gauw in de buurt van twee netto maandsalarissen, dus dat blijft even dromen… En zelfs een gehackte iPhone zou ik alleen kunnen gebruiken als ie te synchroniseren was met Outlook op mijn werk.
  Mijn geld gaat zitten in gezelligheid met vrienden, een diner met veel champagne en goede wijnen, met wild en truffels. Het cadeautje aan mezelf wordt een nieuw koksmes.

 • Profielfoto
  Pandikokku

  Hmmm een artikeltje zonder verder nieuws maar wel zeker vijf Tradedoubler linkjes naar Apple.

  Is OMT een nieuw reclameplatform geworden?

 • Profielfoto
  Anoniem

  Bovenaan staat natuurlijk de iPhone, en op de gedeelde tweede plaats de Nintendo Wii en Final Cut Express.

  Maar die krijg ik dus nóóít voor Sinterklaas of kerst… dan krijg ik eerder een boek of een chocoladeletter, uweetwel.

  Als er hier trouwens iemand is die in Dordt (of Rotterdam ofzo) woont en een iPhone overheeft ??? ;)

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Mijn feestdagen-budget is ongeveer nul.
  Nee, eerder -nul.
  Moet gauw een potige uitsmijter zien te vinden die eens wat klantjes af gaat voor achterstallige uitbetalingen.

  ;)

 • Profielfoto
  Warped

  Ik heb net een Mac Pro gekocht, en die komt vandaag binnen. Verwacht dus eigenlijk niets meer in mijn schoen, in ieder geval niet iets van Apple.;)

 • Profielfoto
  Xiapano

  Hallo,

  Ik ben van plan een Macbook te kopen. Heb al een Iphone D:D

 • Profielfoto
  Richie79

  Wil een macbook pro maar ik wacht nog tot januari totdat de nieuwe er aan komen:)

 • Profielfoto
  JazzyJeff

  Beetje vroeg kerstcadeau, maar hopelijk deze week, komt mijn nieuwe Macbook White 2,2 GHz:D :D :D
  Verder is het even afwachten tot na MWSF in januari… wie weet wat voor lekkers er allemaal geïntroduceerd wordt.

 • Profielfoto
  peejee2

  ik vind het gewoon belachelijk dat dit niet standaard op zo’n dure iPhone zit… ???

 • Profielfoto
  Aidovive

  Ik ga over 2 weken een weekendje naar Dortmund. Misschien neem ik wel een iPhone mee terug ;)

 • Profielfoto
  Anoniem

  Ik ga mezelf trakteren op een iPhone en een vakantie naar Amerika:D

 • Profielfoto
  joasdekker

  Zit heel erg te twijfelen tussen een ipod touch en een classic.
  Dan blijft er trouwens nog net genoeg over voor een groot kerstdiner met vrienden…

 • Profielfoto
  iAgree

  Hmmm, afbetalen , afbetalen , afbetalen nog even vooirlopig, dus die 3% korting die er eventueel komt moet ik helaas aan me voorbij laten gaan .

 • Profielfoto
  mcboqeys

  Inderdaad benieuwd of er een ‘black friday’ komt, dat zal bepalend zijn.

 • Profielfoto
  RickDeRaaf

  Betekend “Black Friday” Korting ???
  Ik wil namelijk een iMac”24 kopen maar hoop op een “kerst korting/aanbieding” ;) binnenkort!

 • Profielfoto
  tommy666

  Tja,tegenwoordig weer heel wat hobby’s dus:

  snowboard-materiaal
  modelbouw dingetjes

  deze twee vormen toch wel de top van m’n lijstje.Zelfs al ben ik met Kerst dan niet eens thuis:P

 • Profielfoto
  Erik Joling

  “Nu de economie weer iets lijkt aan te trekken”? Volgens mij zijn de beurzen ingezakt tot het niveau van een jaar geleden en is het consumentenvertrouwen nog verder weggegleden…
  Maar goed, hoog op mijn verlanglijstje staan een paar leuke CD’s en kookboeken.

 • Profielfoto
  Edwin

  Krijg vandaag mijn vervroegde kerstcadeau; een zwarte MacBook :D

 • Profielfoto
  iBob

  Op mijn lijstje staan:

  1. iPhone (met stip)
  2. een leuke MacBook (welke is nog onbekend)
  3. een nieuw huis
  4. enz. enz.

  Maar of dit allen budgettair dicht te fietsen is? ???

 • Profielfoto
  MacJampudding

  een 30″… of een nieuwe Canon EOS 5D

  een luxe probleem… tja…

 • Profielfoto
  pelpinda

  Jammer dat ik geen tijd had om dit eerder te lezen! Volgende keer ben in Zoetermeer???