Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 14 november 2007

Het wordt steeds leuker in de iTunes Store

We hebben er, zoals vaker bij Apple, even op moeten wachten, maar vanaf vandaag verschijnt ook voor ons periodiek een gratis nummer in iTunes. Deze week is het Dag 1 van het Spinvis-album Goochelaars & Geesten, DRM-vrij in 256 kilobit iTunes+ formaat.

Met dit muzikaal genot is ook de 100% Nederlandse iTunes Store voor ons beschikbaar gekomen, met Nederlandse hitlijsten, tournees en wat er muzikaal gebeurt op Radio en TV. De Vlamingen zijn welkom in de Nederlandse store. Voor de Walen is de ‘Belgique-shop’ nog niet veranderd.

De iTunes nieuwsbrief is ook eindelijk helemaal in het Nederlands. Met een klik hier ben je erop geabonneerd.

Reageer op artikel:
Het wordt steeds leuker in de iTunes Store
Sluiten