Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 november 2007
Leestijd: 1 minuut

Een iPhone met een kroontje

Een bericht op GEENSTIJL moet vaak uit voorzorg met een korrel zout genomen worden, maar wie weet hebben ze nu toch een mooie primeur te pakken: een foto waarop Prins Willem Alexander en Máxima een iPhone kopen in de Apple Store op 5th Avenue in New York.

Volgens GEENSTIJL bezit het koninklijk paar ook al een 17 inch PowerBook en struint de Kroonprins regelmatig de Nederlandse Apple fora af. Daarom: Koninklijke Hoogheid, als u moeite heeft met het unlocken van uw iPhone, schroom niet om de expertise van onze community in te schakelen. Wij staan dag en nacht klaar voor Volk en Vaderland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Een iPhone met een kroontje
Sluiten