Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 13 november 2007

Audi integreert iPod inclusief CoverFlow

Een groot aantal automerken biedt iPod integratie in hun modellen aan. De diepgang van integratie verschilt per merk: Bij de een blijft het bij de mini-jack plug in het handschoenenvakje, bij de andere is bediening van de iPod mogelijk op het stuur.

Audi werkt momenteel aan de A1, een nieuwe concurrent voor onder andere de Mini van BMW. Wat opvalt aan enkele publiciteitfoto’s van Audi is dat het scherm in de middenconsole van de A1 de CoverFlow interface weergeeft. Dit kan natuurlijk een mooie ‘mock-up’ zijn, maar het heeft er alle schijn van dat Audi CoverFlow wil gaan toepassen in de nieuwe lijn.

Het feit dat Audi zover meegaat in de iPod interface, zet grote ogen op. Zelfs de Mercedes georiënteerde redactie van OMT weet dit soort snufjes zeer te waarderen. De Audi A1 komt naar verluid eind 2009 of begin 2010 op de markt.

De A1 zelf mag er ook wezen!

Reageer op artikel:
Audi integreert iPod inclusief CoverFlow
Sluiten