Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 27 november 2007
Leestijd: 1 minuut

Apple muis behoort tot de slechtste tech producten

Tja, hij mag er dan revolutionair anders uitgezien hebben, hij mag dan een tweekleurig balletje gehad hebben dat vrolijk danste achter het doorzichtige Appletje, het mag dan de eerste USB muis ter wereld zijn geweest, maar toch heeft cNet UK de muis van de eerst iMacgeneratie uitgeroepen tot het op vijf-na slechtste tech product ter wereld.

Laten we wel wezen, stiekem hebben ze een punt. Werken met de muis was een crime voor iedereen die langer dan 10 minuten per dag achter z’n iMac verbleef. Daarbij zorgde het te korte USB snoertje (in ieder geval bij mij) voor grote ergenis.

Wees echter niet getreurd, mede Mac liefhebbers, want ra ra, wie staat er op de 10e plek?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.